Elmelunds Rideklub

Baggrunden for elm

Elmelund rideklub er en lille klub, som blev etableret af nogle ildsjæle inden for ridesporten.

Klubben så dagens lys i 2001 hvor der blev dannet bestyrelse med forretningsorden og vedtægter.

Klubben startede i Firehuse ved Frederiks, men i år 2007 valgte klubben at flytte til andre faciliteter på det tidligere Grønhøj Rideklub 3 km fra Frederiks.

Faciliteter på elm

20x40 ridehal med vandingsanlæg..
- med publikumsplateau, og rytterstue i enden, med køkkenfaciliteter.
20x60 udendørs dressurbane.
15*30 udendørs opvarmningsbane.
STOR udendørs springbane.

Hvad tilbyder elm

Klubben tilbyder undervisning til begyndere, samt mere øvede ryttere. Klubben disponere over heste og ponyer til undervisning, hvis man ikke har sin egen hest eller pony.

Klubben tilbyder 1 gratis prøvetime. (30 min)

Klubben tilbyder at man kan låne sikkerhedsgodkendte ridehjelme, samt veste til de første gange man prøver.

Alle begynder starte med at ride i longe (en line), og det er rytteren selv, der bestemmer hvornår man er klar til at komme ud på egen hånd.

Der undervises i:
- Dressur begynder og øvede.
- Spring begynder og øvede.
- Ridning i terrænet.

Da alle vores heste går på fold fra morgen, til eftermiddag, forventes det at alle rytter møder op til undervisning ½ time før timens start, da hestene skal strigles, og sadles op.